Ajánlataink adószámmal rendelkező cégek, szervezetek és vállalkozók részére érvényesek.

hu


Fémszekrények, öltözőszekrények

Rajz- és térképtároló szekrények

A rajz- és térképtároló fiókos fémszekrények az A/0 és A/1 méretű iratok, tervrajzok, térképek elkülönített, gyűrődésmentes, fektetett tárolására szolgálnak.  A fémszekrények világosszürke vagy krém színben, 5 vagy 10 fiókos kivitelben rendelhetőek. A fiókok központi 2 kulcsos zárral szereltek, teherbírásuk 35 kg.
 

Értékmegőrző szekrények

Értékmegőrző szekrények RAL 7035 szürke és RAL 1015 krém színekben, az igényeknek megfelelően sokféle ajtókiosztással rendelhetőek. A rekeszek mélysége 500 mm. A szekrények biztonsági hengerzárral szereltek, duplafalú erős ajtókkal rendelkeznek, megbízható megoldást jelentenek az értékek ideiglenes őrzésére.
 

Mosodai szekrények

A mosodai szekrényeket olyan munkahelyeken, vagy sportlétesítményekben használhatjuk, ahol a munka vagy sportruházatot együtt, központilag mosatják. A mosodai szekrények RAL 7035 világosszürke vagy RAL 1015 krém színekben rendelhetőek.  A szennyesgyűjtő szekrényben történik a piszkos ruhák begyűjtése. A kiadó szekrényekben pedig a névre szóló, külön-külön zárható rekeszekben elhelyezett tiszta munkaruhák kiadása.
 

Iratszekrények

A polcos iratszekrények a dokumentumok, iratok, iratrendezők biztonságos elzárható tárolását teszik lehetővé. Színük RAL 7035 szürke vagy RAL 1015 krém, a felhasználástól függően egy- illetve kétajtós kivitelben rendelhetők. A jól terhelhető, zárható iratszekrényt irodákba, hivatalokba, oktatási intézményekbe, üzemekbe ajánljuk.
 

Öltözőpadok

Az öltözőpadjaink - a legjobb helykihasználás érdekében - háromfajta kivitelben (támla nélküli, egyoldalas illetve kétoldalas háttámlás), több méretben rendelhetőek, RAL 1015 krém és RAL 7035 szürke színekben. Az öltözőpadok fenyőmintás laminált bútorlapból készült ülőlécei könnyen tisztíthatóak, praktikus kivitelűek. A fémváz zártszelvényből készül, az ülőfelület 500 mm-enként alátámasztott, garantálva a hosszú élettartamot, jobb terhelhetőséget.
 

Öltözőszekrények

Az általunk forgalmazott öltözőszekrények az eltérő igényeknek megfelelően, többféle kivitelben és kétféle színben (krém illetve világosszürke) rendelhetőek. Az öltözőszekrény lehet hosszúajtós, „Z” ajtós, válaszfalas, osztott kivitelű vagy ülőpaddal szerelt, minden felhasználó számára ideális helyet biztosítva a ruházat és lábbelik, táskák számára. A szekrénytest masszív időtálló kivitelű, az ajtók hengerzárral szereltek.
 

Csavartartó szekrények

Hobby boxok kiválóan alkalmasak kisebb tárgyak, alkatrészek, alapanyagok rendszerezett elkülönített tárolására. Kínálatunkban többféle méret és fiókkombináció is megtalálható.  A tároló szekrény fémváza festett szürke, a fiókok átlátszó műanyagból készülnek, jól áttekinthetővé teszik a benne elhelyezett tárgyakat.  A hobby boxok falra szerelhetők, otthoni és ipari felhasználásra is ajánljuk, műhelyekbe, iskolákba valamit gyártó, javító üzemekbe, boltokba  is praktikus megoldás.

Felhasználó menü

Kosár

A kosara jelenleg üres..

Kosár Rendelés

Hírek

e-Raktártechnika megújult weboldala

e-Raktártechnika megújult weboldala

Örömmel értesítjük Partnereinket, hogy 2013. december 10-ével az e-Raktártechnika Kft. elindította megújult weboldalát. Célunk, hogy...

Részletek »