Ajánlataink adószámmal rendelkező cégek, szervezetek és vállalkozók részére érvényesek.

hu


Kerékpártárolók

Cégünk az E-raktártechnika Kft. rendkívül széles választékban kínál minőségi kerékpártámaszokat, egyszerű utcai kerékpártárolókat, helytakarékos tárolókat és fedett kerékpártárolókat egyaránt. A kerékpártároló forgalmazása mellett a telepítésben és engedélyetésben is segítséget nyújtunk. Katalógusunkban megtalálhatóak Corner, Trust, Loop és még sok más márkás kerékpártároló.

A kerékpártárolók típusai

Kerékpártároló kategóriánkat két további alcsoportba osztottuk, miszerint a kerékpártároló kategórián belül megkülönböztetünk kerékpártámyaszokat, valamint kengyeles tárolókat. A két alkategória legfőbb különbsége az egy elemre vonatkozó tárolható kerékpárok számában rejlik.

Kengyeles kerékpártárolók

Kengyeles kerékpártárolóink darabonként 2-6 bicikli tárolására nyújtanak megoldást. Rendkívül stabil parkolást biztosítanak a biciklik számára, váltokozó magasságú és rozsdamentes kialakításukkal helytakarékos és egyben hosszútávú megoldást nyújtva a biciklisek számára.

Kerékpártámaszok, dübelezhető és lebetonozható kerékpártároló

Tekintse meg letisztult és modern megjelenésű kerékpártámaszainkat a fent található alkategóriára, vagy ide kattintva. Dübelezhető és lebetonozható, támaszaink minden igényt kielégítő, széles méret választékban találhatóak meg. Minőségi kerékpártároló az Ön biciklije számára is!

Felhasználó menü

Kosár

A kosara jelenleg üres..

Kosár Rendelés

Hírek

e-Raktártechnika megújult weboldala

e-Raktártechnika megújult weboldala

Örömmel értesítjük Partnereinket, hogy 2013. december 10-ével az e-Raktártechnika Kft. elindította megújult weboldalát. Célunk, hogy...

Részletek »