Ajánlataink adószámmal rendelkező cégek, szervezetek és vállalkozók részére érvényesek.

hu


Szállító- és anyagmozgató eszközök

Ipari kerekek

Társaságunk termékválasztékában szereplő kerekek szabvány fekete színű tömörgumi futófelülettel és acél felnivel rendelkeznek, a rögzítés módja szerint pedig lehet talpas acél forgóvillás és fixvillás kerék, hátfuratos préselt acél forgóvillás kerék, csapos préselt acél forgóvillás kerék, valamint alapkerék. A teherbírás a kerékátmérőtől függően 50 kg és 205 kg között változik.

Szállítókocsik

Különféle kivitelű, szinte valamennyi felhasználói igényt kielégítő kézikocsit kínálunk a 150 kg teherbírástől az 500 kg-ig. Az általánosan használt anyagmozgató kocsikon kívül rendelhető zárt rakodófelülető szállítókocsi is, továbbá akár a Magyar Posta által alkalmazott kézbesítő kocsi is megtalálható kínálatunkban. 

Hordószállítók

A két- vagy háromkerekű hordószállításra alkalmas kézikocsi kényelmes megoldást jelent az üzemi környezetben. Az alátámasztó kerekes kivitelnél könnyebb és biztonságosabb a hordók mozgatása.

Kézi raklapmozgató targoncák, békák

Az általunk forgalmazott SILVERSTONE kézi raklapmozgató targoncák a legkülönfélébb üzemi környezetben is megoldást jelentenek. Ezekkel a kíváló minőségű gépekkel könnyen megoldhatja anyagmozgatási feladatait.

Kézi targoncák, molnárkocsik

Valamennyi molnárkocsink kiváló minőségű, hazai gyártású termék. Hegesztett acélcső vázszerkezetük, mely porszórásos felületkezeléssel kék színűre festett, biztonságos használatot jelent  zsákok, ládák, dobozok, rekeszek szállításakor.

Rolly kocsik

A rolly kocsik főleg a kereskedelmi árumozgatás nélkülözhetetlen kellékei. A rolly kocsi segítségével könnyebbé, hatékonyabbá tehető a komissiózás, alkalmas az áru kiszállításig történő tárolására és szállítására.

Rugós aljú kocsik

A rugós aljú gyűjtőkocsi függőlegesen mozgó aljzattal rendelkezik, ami a rakományt mindig a megfelelő pakolási magasságon tartja.  

Szállító alvázak

A kerekekkel ellátott szállító alváz megkönnyíti a ládák mozgatását. Strapabíró konstrukció, univerzálisan használható raktárakban, műhelyekben, üzemekben.

Vonórudas kézikocsik

Az acélvázas, vonórudas kocsi nagy teherbírással rendelkezik. Kézi és targoncás vontatásra egyaránt alkalmas.

Emelőasztalok

Az emelőasztalok ipari és raktári alkalmazása igen gyakori. SILVERSTONE emelőasztalink megbízhatóak, egyszerűen kezelhetőek. Választhat a mobil és telepített kivitelűek közül, a 150 kg teherbírásútól a 4000 kg-t is mozgatóig.

 

 

 

Felhasználó menü

Kosár

A kosara jelenleg üres..

Kosár Rendelés

Hírek

e-Raktártechnika megújult weboldala

e-Raktártechnika megújult weboldala

Örömmel értesítjük Partnereinket, hogy 2013. december 10-ével az e-Raktártechnika Kft. elindította megújult weboldalát. Célunk, hogy...

Részletek »