Ajánlataink adószámmal rendelkező cégek, szervezetek és vállalkozók részére érvényesek.

hu


Kézi targoncák, molnárkocsik

Szűrő(k)

Molnárkocsi és kézi targonca kínálatunk

Egy masszív felépítésű molnárkocsi segítségére lesz a nehéz zsákok, dobozok vagy hordók egyszerű és kényelmes mozgatásában. A nagy teherbírású kézi targoncákkal több száz kilogrammnyi árut tud egyedül rakodni. Raktározás vagy komissiózás közben az egyik leghasznosabb eszköz lesz kocsijaink egyike.

Kifejezetten praktikus lehet egy lépcsőnjáró targonca, amellyel olyan területeken is könnyedén dolgozhat, ahol nem építettek ki rámpákat. Tipikusan ilyenek a kisebb üzletek vagy a raktárak félreeső helyiségei. A megszokott két keréken felül egy ilyen molnárkocsi további kerekeket kap, amelyek csillag alakban elhelyezkedve segítik a lépcső megmászását.

Milyen gumit válasszon a molnárkocsira?

A piacon egyaránt elérhetők tömör- és fúvott gumis termékek. Vásárláskor figyelembe kell venni, hogy milyen környezetben kerül sor a molnárkocsi bevetésére. A fúvott gumi egyenetlen felszínen, terepen és kültéri használat során lehet előnyös. A levegőnek köszönhetően némileg rugózik, így a kisebb-nagyobb döccenéseket is jól bírja, nem rázza össze a szállított termékeket.

Mivel a molnárkocsi legtöbbször a raktáron belül kerül elő, mi a tömörgumit javasoljuk. Ezek kevésbé rugalmasak, ellenben tökéletesen defektállók, és semmiféle karbantartást, utólagos fújást nem igényelnek. A tömörgumik többsége ráadásul újramarható, vagyis ha elhasználódna a kopófelülete, könnyedén felújítathatja.

Felhasználó menü

Kosár

A kosara jelenleg üres..

Kosár Rendelés

Hírek

e-Raktártechnika megújult weboldala

e-Raktártechnika megújult weboldala

Örömmel értesítjük Partnereinket, hogy 2013. december 10-ével az e-Raktártechnika Kft. elindította megújult weboldalát. Célunk, hogy...

Részletek »