Ajánlataink adószámmal rendelkező cégek, szervezetek és vállalkozók részére érvényesek.

hu

Termék kategóriák

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat, gyorsan és egyszerűen. Kattintson az ajánlatkérés gombra és töltse ki űrlapunkat.

Ajánlatot kérek »

Visszahívást kérek

Adja meg telefonszámát és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot! Visszahívás

Visszahívást kérek »

Állvány felülvizsgálat

Az e-Raktártechnika Kft. az állványszerelési, állványtelepítési, javítási, karbantartási szolgáltatásai mellé rendszeres állvány-felülvizsgálatot is kínál partnereinek. Mivel a termékek időszakos, munkavédelmi szempontból történő vizsgálatát szabvány, az MSZ EN 15635 szabályozza, így nemcsak a balesetek kockázatának csökkenése és biztonságosabb munkavégzés érhető el az állvány felülvizsgálattal, hanem ezen szabvány és az Üzembiztonsági rendelkezések együttes előírásainak való megfelelés is biztosított. Az állványrendszerekre vonatkozó hatályos szabványok 2009-es változása értelmében az üzemeltető felelős a munkaeszközei és munkatársai biztonságáért, a vizsgálatot évente szakértővel el kell végeztetni. Az állvány felülvizsgálati tevékenység nem azonos az állványok időszakos átvizsgálásával, mely csak egy ellenőrzési tevékenység, bárki elvégezheti. Az állvány felülvizsgálati tevékenység ellátásához szükséges a Magyar Mérnöki Kamara által bejegyzett, megfelelő jogosultsággal rendelkező szakértő. Az általunk a Megrendelő számára biztosított állvány felülvizsgálati jegyzőkönyv kizárólag ennek megfelelő státuszú személy/akreditált szervezet által kerülhet kiállításra.

Állvány felülvizsgálat során alkalmazott szabvány:

MSZ EN 15635:2009
Helyhez kötött acél tárolórendszerek. Tárolóeszközök alkalmazása és karbantartása

Jóváhagyó közlemény
Az EN 15635:2009 európai szabványt a Magyar Szabványügyi Testület a közzétételének napjától magyar nemzeti szabvánnyá nyilvánítja. Ez az európai szabvány a tároló állványzat, polcozat alkalmazását és a karbantartását tárgyalja.

Az EN 15635 szabványra vonatkozó további információk
Ez az európai szabvány az EN 1990 és EN 1991 Eurokódokban található tudnivalókon túl további információkat nyújt a tárolórendszerek szerkezettervezésére vonatkozólag az alábbi feleknek:

  • bizottságok, melyek tervezéssel összefüggő termék-, tesztelési és kivitelezési szabványokat fogalmaznak meg
  • ügyfelek (pl. különleges követelményeik kialakítására)
  • szakértők, tervezők, szállítók, szerelők és a termék végfelhasználói
  • az illetékes építésellenőrzési hatóságok
Vissza

Felhasználó menü

Kosár

A kosara jelenleg üres..

Kosár Rendelés

Hírek

e-Raktártechnika megújult weboldala

e-Raktártechnika megújult weboldala

Örömmel értesítjük Partnereinket, hogy 2013. december 10-ével az e-Raktártechnika Kft. elindította megújult weboldalát. Célunk, hogy...

Részletek »